Ipanala yrityksenä

Ipanala Oy on toiminut vuodesta 2014 tarjoten korkealaatuista varhaiskasvatusta alle kouluikäisille lapsille. Arvoistamme ”Rohkeus olla mitä vaan, ei tarvitse olla mitään muuta” kuvastaa tapaamme kohdata jokainen lapsi yksilönä ja tärkeänä - juuri sellaisena kuin on.

Korkealaatuista varhaiskasvatusta

Ipanalan varhaiskasvatusta on tällä hetkellä saatavilla Tampereella, Nokialla ja Lahdessa. Tavoitteemme on luoda uusia Ipanala-päiväkoteja ympäri Suomea.

Ipanalan visiona on tarjota korkean laadun varhaiskasvatusta Suomessa sekä huolehtia, että vastuullisuus kasvatustyössä säilyy uusille sukupolville. Jokainen päiväkotimme on saanut ISO 9001:2015 -laatusertifioinnin.

Korkean laadun merkittävimpinä tekijöinä Ipanalassa ovat hyvinvoiva henkilöstö, yksilöllinen liikunnan kautta painottuva ja kokonaisvaltainen varhaiskasvatus,  pienryhmätoiminta, retket ja tapahtumat, vanhempien aamiainen sekä kotiinlähtövälipala. Jokaisella lapsellamme on omahoitaja, joka tukee lapsen kasvua koko päivähoitomatkan ajan.

Ipanala-päiväkodeissa on pilotoitu jo useampi merkittävä innovaatio kuten sisäilman seurantajärjestelmä sekä Yepzon paikannustekniikka turvaamaan lapsen ensimmäiset koulumatkat.