Ajankohtaista

14.8.2017

Ti-Ti Tuotanto Oy vahvistamaan Ipanala Oy:n laatupäiväkotien musiikki -ja liikuntakasvatusta

Riitta Korpelan 30-vuotinen työ lasten varhaiskasvatuksessa saa uuden kanavan, kun Ti-Ti Nallen musiikkikasvatus tuodaan kaikkien Ipanala-päiväkotien arkeen. Kyse on elämyspedagogiikasta, joka on nostanut arvoaan viime vuosina. Nykyaikainen varhaiskasvatus painottaa ja antaa erityisarvoa kokemiselle ja itse tekemiselle.

 

"Olemme pitkään etsineet kumppania, joka vahvistaisi musiikin painopistettämme päiväkotimaailmassa. Halusimme löytää korkealaatuisen, suomalaisen sekä ennen kaikkea lapsia innostavan kumppanin musiikin saralta. Ti-Ti Nalle perheineen on juuri täydellinen kumppani perheasiakkaillemme. Yhteistyöllä haemme ennen kaikkea korkealaatuista ja innostavaa sisältöä. Ti-Ti Nalle -brändi edustaa samoja arvoja kuin Ipanala. Jos poimitaan vain muutama esimerkki vaikkapa ryhmäytymisestä, yhteistoiminnasta tai erilaisuudesta, näilläkin osa-alueilla Riitta Korpelan vuosikymmenten työ on ainutlaatuinen elämys jokaiselle lapselle", kertoo Ipanala Oy:n toimitusjohtaja Ville Tommola.

 

"Ensi vuosi on minun ja Ti-Ti Nallen 30-vuotisjuhlavuosi. Olen erittäin onnellisessa asemassa, kun saan tehdä rakastamaani työtä! Sibelius-Akatemiassa opiskellessani 1980-luvulla kaipasin itseni ja lasten välille kommunikointivälinettä ja näin äitini virkkaamana syntyi ensimmäinen pikku Ti-Ti Nalle, jonka mahdin lasten ja itseni välillä huomasin melko nopeasti. Ti-Ti tarkoittaa kahta kahdeksasosanuottia ja siitähän pikkunalle nimensä saikin. Nyt on yhdessä tallusteltu liki 30 vuotta! Odotan todella iloisena ja mielenkiinnolla yhteistyötä Ipanala Oy:n kanssa! Vain mielikuvitus on rajana!", kiteyttää Riitta Korpela.

 

Ti-Ti Nalle brändi:

Ti-Ti Tuotanto Oy eli Riitta Korpela omistaa kaikki oikeudet brändiin. Tuotanto järjestää jokavuotiset, massiiviset kiertueet ympäri Suomen sekä muut esiintymiset, tuottaa tv-ohjelmat sekä vastaa Ti-Ti-brändin tuotemaailmasta. Toiminta alkoi jo 1989.

 

Ti-Ti Nallen Talo Oy vastaa Riitan johdolla Ti-Ti Nalle -perheen Talon toiminnasta ja sen henkilökunnasta. Ympärivuotinen matkailukohde työllistää parhaimmillaan noin 30 työntekijää. Riittaa pyydettiin 2001 Ikaalisiin nalleperhe mukanaan ja nyt Ti-Ti Nalle, Tau Nalle, Trioli, Ti-Ri Vauva, Äiti- ja Isänalle sekä Isoisä- ja Isoäitinalle ovat asuneet kauniissa, keltaisessa hirsitalossaan Kyrösjärven rannalla, Ikaalisten Kylpylän alueella jo miltei 20 vuotta.

 

Ipanala on tamperelainen laatupäiväkoteihin erikoistunut toimija, joka on laajentunut Nokialle ja Lahteen. Ipanala-päiväkodit tuottavat päivähoitoa korkeammalla palveluprofiililla, jonka pääsisältönä on liikunnan ja musiikin kautta monipuolisesti painottuva, perhelähtöinen, laadukas ja kehityksellinen lasten päivähoito. Ipanala on pilotoinut jo useita merkittäviä kehityshankkeita ja on ainoa täysin laatusertifioitu päiväkotiketju Suomessa.