Ajankohtaista

4.8.2017

Syksyyn siirtyy Nokiakin

”Sirkka viulun virittää,

soittojansa sirittää.

Ilta hämyyn kietoutuu,

onkohan jo elokuu?”                                                                 

Heinäkuussa suurin osa lapsista lomaili, ja Susanna sekä kesä-Heidi viettivät laatuaikaa pienemmän porukan kanssa täällä Ipanalassa. Pääosin oleminen oli rentoa leikkimistä ja askartelemista, majanrakennuspuuhia ja ulkoilua vaihtelevassa säässä.

Elokuussa leikitään erinäköisiä tutustumis- ja ryhmäytymisleikkejä. Pienryhmätoiminta saadaan nyt kunnolla käyntiin, kun pienemmät ja isommat lapset jakautuvat fyysisestikin eri tiloihin. Päivänsäteet (pienet) siirtyvät yläkertaan ja heistä muodostetaan kaksi pienryhmää: Hipsut ja Tiivitaavit.

Mörrimöykyt ja Menninkäiset jäävät alakerran tiloihin ja toimivat siis näissä kahdessa pienryhmässä. ?

 

Tiedoksi: 

  • Ipanalassa aloitti kaksi uutta työntekijää; Iida ja Suvi. Elokuussa uusia Ipanoita saadaan taloon useita, joten näin ollen koko elokuu sujuukin tutustumisen ja ryhmäytymisen merkeissä.
  • Maanantait ovat oman lelun päiviä, jolloin saa halutessaan tuoda oman nimikoidun lelunsa mukaan leikkeihin (muistakaa nimikoida lelut).
  • Syyskuussa on tulossa vanhempainilta, jossa kerrotaan tarkemmin käytännön asioista ja toimintatavoista. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan lähempänä.