Ajankohtaista

27.6.2017

Nokian keskikesän juttuja

Kesäkuussa vietimme kesänavausjuhlaa mukavan aurinkoisessa säässä päiväkodin pihalla. Ohjelmassa oli norsupallon ja mökkipelin pelaamista, lasten kevään aikana oppiman englanninkielisen laulun esittäminen vanhemmille sekä makkaranpaistoa. Juhlat sujuivat oikein rennoissa merkeissä – niin kuin kesällä kuuluukin – ja ainakin allekirjoittaneet voivat sanoa nauttineensa tunnelmasta täysillä. Vesileikkejä pääsimme leikkimään vain muutaman kerran kesäkuun aikana, mutta saippuakuplia puhaltelimme sitten senkin edestä – se kun on aina yhtä hauskaa, vaikka sataisi rättejä taivaalta! ? Loppukuusta kävimme katsomassa lampaita, ja samalla reissulla poikkesimme myös läheisessä leikkipuistossa. Lisää kesätunnelmaa haimme kukka- ja veneaskarteluista.

 

Tiedoksi;

  • Elokuussa lapsimäärämme lähes tuplaantuu, joten Ipanalassa aloittaa uusien lasten lisäksi myös kaksi uutta työntekijää. Näin ollen koko elokuu sujuukin tutustumisen ja ryhmäytymisen merkeissä.
  • Heinäkuussa Minna ja Heidi sekä osa lapsista lomailevat, joten toiminta on supistettua. Heinäkuussa otetaan ilo irti kesästä ja nautitaan vapaamuotoisemmasta olemisesta. ?
  • Heinäkuussa jokainen päivä on oman lelun päivä (muistakaa nimikoida lelut).