Ajankohtaista

4.8.2017

Möysässä sadonkorjuuta ja metsäilyä

"Sirkka viulun virittää,

soittojansa sirittää.

Ilta hämyyn kietoutuu,

onkohan jo elokuu?"

 

Uusi toimintakausi alkaa! Tervetuloa kaikki uudet Ipanala-perheet, ja tietenkin ihana nähdä lomalta palailevia lapsosia. Elokuun aloitamme tutustumalla toisiimme, annamme aikaa yhdessä ololle. Toki keskustelemme yhteisistä säännöistä, ja siitä mitä kaikkea kivaa Ipanalassa saa tehdä.

 

Sadonkorjuu on elokuussa teemanamme, ja pidämme erikseen ilmoitettavana päivänä sadonkorjuupäivän. Tällöin maistelemme erilaisia kasviksia ja marjoja. Askartelemme teemaan liittyen erilaisia juttuja. Laulamme ja leikimme ja liikumme!

 

Perjantaina 11.8. leivomme lasten kanssa pizzaa. Onkohan se omatekemä sitten parempaa? ?

 

Perjantaina 18.8. on lelupäivä. Jokainen lapsi voi tuoda oman lelun kotoaan. Muistutuksena ja uusille perheille tiedoksi, että suosittelemme pikkuisia osia sisältävien lelujen jäävän kotiin, ettei tule harmituksia, jos osat häviävät päiväkodissa.

 

Teemme metsäretkiä pienryhmissä elokuussa. Koska kelit ovat olleet hieman huonosti ennustettavissa, emme tähän erikseen laita päivämääriä. Tutustumme metsän ihmeisiin, ja menemme myös katsomaan läheistä viljelypalstaa. Onkohan sieltä jo nostettu kaikki? Vai riittääkö meille vielä ihmeteltävää?