Ajankohtaista

7.6.2017

Kesäkirje Tampellan Ipanalasta!

Tampellan Ipanalan merirosvot kiittävät kaikkia merirosvoseikkailuun osallistuneita! Seikkailu onnistui hienosti!

Kesän aikana Ipanalassa ulkoillaan entistä enemmän. Aamupäivän ulkoiluissa käydään edelleen usein Pikku Kakkosen puistossa ja muissa mukavissa lähistön ulkoilukohteissa. Luvassa on pallon potkimista, kiipeilyä, keinumista, juoksemista, hiekkaleikkejä, vesi-ilmapalloja, saippuakuplien puhaltelua ja paljon muuta hauskaa tekemistä. Välipalapiknikkejä nautitaan iltapäivisin kukkulalla sään salliessa.

Lelupäivä on 8.6.

Kesäkuussa vieraillaan Tallipihalla katsomassa kanoja! Muita pieniä retkiä tehdään kesän mittaan lähistön kohteisiin. Niistä ilmoittelemme päiväkodin ilmoitustaululla. Pellavakoti- ja Violakotikäynnit ovat kesätauolla.

Jos kokee tarpeelliseksi, voi lapselle laittaa mukaan päiväkodille aurinkovoiteen. Muistattehan nimikoida putelin! Oman juomapullon jokainen lapsi saa käyttöönsä kesän kuumien päivien ajaksi Ipanalalta.

Tiedoksi, että aikuisten aamupala jää kesäksi tauolle.

Tiedoksi myös että Tampellan Ipanalan lapsia koskevissa asioissa tulisi käyttää sähköpostia

Heinäkuulla monet perheet lomailevat ja Ipanalassa on hiljaisempaa. Tällöin Touhutassut ja Vauhtivarpaat yhdistyvät yhdeksi ryhmäksi.

Ilmoitustaululta näkee, miten henkilökunta lomailee. Muistutuksena, että juhannusaattona päiväkoti on suljettu.

Seuraava kuukausikirje ilmestyy elokuun alussa.

Taas koitti päivä kesäinen, on mieli kevyt, iloinen. Nyt avaan luontoon ikkunat, päivänkakkarat siel kukkivat. Oi kesäaamun autuutta en ajattele murheita vaan nautin, nautin kaikesta kesäaamun onnesta.

Aurinkoista kesää toivottaa Ipanalan väki