Ajankohtaista

2.7.2018

Ipanala Oy osaksi Touhulan päiväkotiperhettä

 
Kaikki Ipanala-päiväkodit siirtyvät yrityskaupalla osaksi Touhula Varhaiskasvatusta 1.7.2018 alkaen. Touhula on valtakunnallisesti toimiva päiväkotiperhe, joka tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta perheiden tarpeet huomioiden. Touhula-päiväkodit panostavat arjen kohtaamisiin, oppimisen iloon sekä lasten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
 
Kesän aikatauluihin omistusjärjestely ei aiheuta muutoksia. Päiväkotien toiminta jatkuu kesän yli Ipanalassa aiemmin sovitun mukaan ja aamupalaa on tarjolla totuttuun tapaan. Koululaisten aamu- ja iltapäiväkerhot jatkavat toimintaansa kesän jälkeen. 
Päivähoitomaksut säilyvät ennallaan syksyllä 2018 ja laskutus hoituu toistaiseksi kuten tähänkin asti.
 
– Touhulalle ja Ipanalalle yhteisiä arvoja ovat pienryhmätoiminta ja lasten liikkuminen. Olemme Touhulassa tehneet pitkäjänteistä työtä konseptimme ja pedagogiamme eteen, ja sitä työtä viedään tulevaisuudessa yhdessä eteenpäin. Henkilöstö- ja asiakaskastyytyväisyys ovat korkealla tasolla niin Ipanalassa kuin Touhulassakin. Näihin panostamme myös jatkossa, Touhulan toimitusjohtaja Virpi Holmqvist kertoo. 
 
Elokuussa kaikki Ipanalan yksiköt muuttuvat Touhula-päiväkodeiksi. Syksyn aikana päiväkotien toimintaa kehitetään vastaamaan Touhulan arvoja ja toimintatapoja asiakkaita ja henkilökuntaa kuunnellen.
 
– Ipanala on tehnyt ison kasvuloikan viimeisen kahden vuoden aikana. Uuden omistajan kanssa pystymme rakentamaan entistäkin parempaa varhaiskasvatusta Suomeen, Ipanalan toimitusjohtaja Eija-Liisa Hietanen kertoo kaupan taustoista. Hietanen ja Ipanalan 
henkilöstöjohtaja Irma Silventoinen jatkavat Touhulassa palvelupäällikköinä. 
 
– Touhula isona yhtiönä on vakaampi työnantaja, jolla on vahvemmat resurssit kehittää toimintaa. Lapsille ja vanhemmille Touhula tarjoaa laadukkaan ja vakaan päiväkotiympäristön, ja sillä on pitkä kokemus varhaiskasvatuksesta, Hietanen sanoo. 
 
Mikäli uusi omistusjärjestely herätti kysymyksiä, niin ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen . Virpi ja muut touhulalaiset vastaavat mielellään kaikkiin lisäkysymyksiin.
 
Hyvää kesää! 
Virpi ja Eija 
 
Lisätietoja
Nopeita vastauksia kysymyksiin sähköpostitse 
 
Toimitusjohtaja Virpi Holmqvist 040 537 6133
Projektijohtaja Minna Nissinen 040 766 6726
Palvelupäällikkö Eija-Liisa Hietanen 050 535 3176