Ajankohtaista

8.12.2017

IPANALA JATKAA PÄIVÄKOTI TUOHIKONTIN TOIMINTAA

Päivähoitoyhtiö Ipanala Oy on ostanut Päiväkoti TuohiKontin liiketoiminnan. TuohiKontin päiväkotien ja metsäryhmien toiminta jatkuu joulukuussa ennallaan maustettuna Ipanalan arvoilla ja ominaispiirteillä. 

 

"Olemme iloisia, että pääsemme jatkamaan Päiväkoti TuohiKontin laadukasta liiketoimintaa ja edelleen kehittämään päivähoitoa yhdessä henkilökunnan, lasten ja heidän vanhempiensa kanssa", kertoo Ipanala Oy:n toimitusjohtaja Eija-Liisa Hietanen.

"Olen erittäin onnellinen, että löysin työlleni jatkajan, joka toteuttaa päivähoidossa samoja arvoja, mitä TuohiKontissa on noudatettu!", toteaa TuohiKontin perustaja Anne Auramo. ”Uskon vahvasti, että Ipanala pystyy tuottamaan laadukasta päivähoitoa ja entisestään monipuolistamaan TuohiKontin päivähoitotoimintaa.”

 

Lisätietoja:                       

Eija-Liisa Hietanen, toimitusjohtaja, Ipanala Oy

puh. 050 5353 176 tai

www.ipanala.fi

 

Anne Auramo, johtaja, Päiväkoti TuohiKontti

puh. 040 522 7806 tai

www.tuohikontti.fi

 

Päiväkoti TuohiKontti on tarjonnut lasten päivähoitoa Ikaalisissa ja Jämijärvellä. TuohiKontilla on lisäksi metsähoitoryhmät Ikaalisissa ja Ylöjärvellä sekä koululaisten iltapäivätoimintaa Tampereen keskustassa.

Ipanala Oy on tamperelainen laatupäiväkoteihin erikoistunut toimija, joka on laajentunut Nokialle ja Lahteen. Ipanala-päiväkodit tuottavat päivähoitoa korkeammalla palveluprofiililla, jonka pääsisältönä on liikunnan ja musiikin kautta monipuolisesti painottuva, perhelähtöinen, laadukas ja kehityksellinen lasten päivähoito. Ipanala on pilotoinut jo useita merkittäviä kehityshankkeita ja on ainoa täysin laatusertifioitu päiväkotiketju Suomessa.