Ipanala TuohiKontti Ikaalinen

Meillä on myös metsäpäiväkotiryhmä!

Taitojen kehittämistä ja yhdessä tekemisen riemua!

Ipanala TuohiKontti Ikaalisen tavoitteena on tarjota yksilöllistä ja perheen tarpeista lähtevää päivähoitoa kodin omaisessa ympäristössä. Päiväkotimme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 6.30–17 välillä. Toimintamme perustana on yhteisöllisyys ja elämmekin päivittäistä arkea yhdessä tehden ja kokien. Meillä lapset saavat osallistua yhteiseen tekemiseen kiinnostuksensa mukaan.

Päiväkodistamme löytyy myös Metsäpäiväkotiryhmä jonka tavoitteena on tarjota lapsille luonnon läheisiä päiviä sekä kehittää erilaisia taitoja metsää oppimisympäristönä käyttäen. Metsäleikeissä hyödynnämme luonnosta löytyviä aineksia, luontoa aina kunnioittaen. Jotta metsäleikit kestäisivät mahdollisimman pitkään, on perheen tehtävänä huolehtia että lapsilla on asianmukainen, säähän sopiva varustus sekä vaihtovaatteita mukanaan.

Päiväkotimme toimii sisarusryhmä -periaatteella eli perheen eri-ikäisillä lapsilla on mahdollisuus päästä samaan ryhmään. Hoitopaikkoja on sekä alle että yli 3-vuotiaille lapsille.

Päivähoitopaikkaa haetaan suoraan päiväkodilta. Hoitopaikan kustannuksista vastaavat Kelan yksityisen hoidon tuki, Ikaalisten kaupungin kuntalisä sekä vanhempien maksama päivähoitomaksu. Hoitopaikkoja voidaan tarjota myös muista kunnista tuleville lapsille.

Yksityisen hoidon tuki

Perhe saa joko yksityisen hoidon tukea hoitomaksuihin tai kaupungin palvelusetelin. Yksityisen hoidon tuki koostuu Kelan hoitorahasta, kuntalisästä ja mahdollisesta tulosidonnaisesta hoitolisästä. 

Hakemus löytyy osoitteesta www.kela.fi/lomakkeet

Palveluseteli on tulosidonnainen ja sen arvoon vaikuttavat perheen tulot.  Kokonaishoitomaksuun vaikuttaa Ipanalan omavastuuosuus, joka on päiväkodista riippuen 0-56 €/kk.

Hoitopaikka vahvistetaan hoitosopimuksella. Kelan tuet haetaan yhdellä lomakkeella ennen päivähoidon aloitusta. 

Yhteystiedot

Ipanala TuohiKontti Ikaalinen
Itsenäisyydenkatu 5
39500 Ikaalinen

045 - 201 5596


 Sijainti kartalla