Nalleperhe saapui Ipanalaan!

Nallet jokaisena päivänä jokaisen lapsen matkassa. Riitta Korpelan kehittämä musiikki- ja liikuntakasvatus saapui osaksi Ipanalan arkea.

Ti-Ti Nallen päiväkoti

Riitta Korpelan musiikki - ja varhaiskasvatus saapui nalleperheen kanssa Ipanalan lasten ja vanhempien arkeen. Ipanalassa jokainen lapsi saa Ti-Ti Nallen tukemana ikimuistoisen elämyksen päivähoidostaan. Nallet ovat jokaisena päivänä jokaisen lapsen matkassa. 
 

Musiikkikasvatus

Musiikkikasvatus on yksi osa Ipanalan varhaiskasvatusta. Musiikin lisäksi nalleperhe on mukana liikunnassa ja muissa päiväkodin toiminnoissa. Riitta Korpela johdattaa lapsia musiikin maailmaan nallehahmojensa kautta. Tiesitkö, että ti-ti tarkoittaa kahta kahdeksasosanuottia ja Ti-Tin pikkusiskon nimi Tau taukoa musiikissa!
 

Ti-Ti Nalle ja nalleperhe 

Jo 30 vuotta Ti-Ti Nalle on valloittanut luottamusta lasten sydämessä ja ensimmäistä kertaa historiassa Nalle perhe on matkannut osaksi varhaiskasvatusta päiväkotiin. Ti-Ti Nalle on Riitta Korpelan luoma satuhahmo. Ti-Ti Nallella on nimikkotalo Ikaalisten Kylpylän alueella, joka on ympärivuotinen matkailukohde. Nalleperheeseen kuuluvat Ti-Ti Nallen lisäksi myös syksyllä 2013 syntynyt Trioli, Tau Nalle (Ti-Tin pikkusisko), Ti-Ri Vauva, Äitinalle, Isänalle, Isoäitinalle ja Isoisänalle.