Ipanala Tampella

Pieni, kodinomainen Ipanala kaupungin ytimessä

Laadukasta varhaiskasvatusta

Olemme pieni, kodinomainen päiväkoti kaupungin ytimessä ja tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta alle kouluikäisille lapsille. Toiminnassamme tärkeää ovat liikunnallisuus, lapsilähtöisyys ja perheiden osallisuus.

Tampellassa varhaiskasvatusta toteutetaan kahdessa ryhmässä. Nuorempien lasten ryhmä on Touhutassut ja isompien lasten ryhmä on Vauhtivarpaat. Yhteensä meillä on hoitopaikkoja 30.

Liikuntahetket on suunniteltu jokaisen lapsen yksilöllisen kehityksen ympärille siten, että riemua ja haastetta riittää jatkuvasti taitojen lisääntyessä. Ipanalan päivähoidolle on myönnetty laatusertifikaatti, joka takaa korkeimman mahdollisen laadun jokaisena hoitopäivänä.

Keskeinen osa lasten hyvinvointia on maistuva ruoka. Ipanalassa panostamme kodinomaiseen ruokailuun sekä vähäsokeriseen ruokavalioon ja käytämme luomu- ja lähituottajien tuotteita mahdollisuuksien mukaan.

Haluamme huolehtia arjen helppoudesta myös hoitopäivän jälkeen. Olemmekin huomioineet myös vanhemmat tarjoamalla lapsille kotiinlähdön välipalat. Tavoitteenamme on, että lapsilla on kotiin lähtiessä pieni puna poskilla leikeistä ja liikunnasta sekä masu täynnä, jolloin kotona on mukavasti aikaa kerrata päivän oppeja ja kuulumisia ennen illan askareita.

Hoitomaksu kuukaudessa on 220 - 445 €.

Yksityisen hoidon tuki

Perhe saa joko yksityisen hoidon tukea hoitomaksuihin tai kaupungin palvelusetelin. Yksityisen hoidon tuki koostuu Kelan hoitorahasta, kuntalisästä ja mahdollisesta tulosidonnaisesta hoitolisästä. 

Hakemus löytyy osoitteesta www.kela.fi/lomakkeet

Palveluseteli on tulosidonnainen ja sen arvoon vaikuttavat perheen tulot.  Kokonaishoitomaksuun vaikuttaa Ipanalan omavastuuosuus, joka on päiväkodista riippuen 0-56 €/kk.

Hoitopaikka vahvistetaan hoitosopimuksella. Kelan tuet haetaan yhdellä lomakkeella ennen päivähoidon aloitusta. 

Yhteystiedot

Ipanala Tampella
Verstaankatu 3
33100 Tampere

044 777 4700


 Sijainti kartalla
 Lähellä olevat bussipysäkit