Ipanala Nokia

Pieni, kodikas ja lämminhenkinen Ipanala, joka sijaitsee rauhallisella alueella metsän reunustalla.

Kodikas päiväkoti

Olemme pieni, kodikas ja lämminhenkinen yksikkö, joka sijaitsee rauhallisella alueella metsän reunustalla. Kiireetön arki ja turvallinen ilmapiiri ovat meille tärkeitä arvoja, jotka antavat toiminnallemme vankan pohjan. Meillä jokainen lapsi kohdataan yksilönä. Lapsia kuunnellaan aidosti ja opetellaan yhdessä vastavuoroista keskustelua toisten lasten sekä aikuisten kanssa. 

Liikunnallisuus ja kielisuihkut korostuvat päivittäisessä toiminnassamme. Liikunnallisuuteen kannustaminen onkin yksi keskeisimmistä toimintaperiaatteistamme. Liikuntahetket on suunniteltu jokaisen lapsen yksilöllisen kehityksen ympärille siten, että riemua ja haastetta riittää jatkuvasti kehityksen kasvaessa. Panostamme myös avoimen yhteistyösuhteen luomiseen huoltajien kanssa, sillä toimiva kasvatuskumppanuus on ensiarvoisen tärkeää lasten hyvinvoinnin ja kehityksen tukemisen kannalta.

Nokian Ipanalassa on 42 hoitopaikkaa 1-6-vuotiaille lapsille. Käytössämme on omahoitajuus, jolla varmistetaan paras mahdollinen hoito koko lapsen kasvun ajan. Ipanalassa syliin pääsee aina, kun sitä tarvitaan.

Ipanalan päivähoidolle on myönnetty laatusertifikaatti, joka takaa korkeimman mahdollisen laadun jokaisena hoitopäivänä.

Ennen päivähoidon aloitusta perheen kanssa sovitaan tutustumiskäynti päiväkotiin. Tutustumiskäynnin tarkoituksena on luoda lapselle turvallinen olo hänen aloittaessaan hoidon Ipanalassa. Mikäli perhe kokee tarpeelliseksi, myös päiväkodista voidaan käydä tutustumiskäynnillä lapsen kotona.

Keskeinen osa lasten hyvinvointia on maistuva ruoka. Ipanalassa panostetaan kodinomaiseen ruokailuun sekä vähäsokeriseen ruokavalioon ja käytetään luomu- ja lähituottajien tuotteita mahdollisuuksien mukaan. Myös tuoreen leivän, piparin tai pullan tuoksu kuuluu Ipanalan arkeen.

Haluamme huolehtia arjen helppoudesta myös hoitopäivän jälkeen ja olemme huomioineet myös vanhemmat tarjoamalla lapsille kotiinlähdön välipalat. Tavoitteenamme on, että lapsilla on kotiin lähtiessä pieni puna poskilla leikeistä ja liikunnasta sekä masu täynnä, jolloin kotona on mukavasti aikaa kerrata päivän oppeja ja kuulumisia ennen illan askareita.

 

 

Yhteystiedot

Ipanala Nokia
Orelinkatu 55
37120 Nokia

044 777 4702


 Sijainti kartalla