Ipanala Möysä

Ipanalan arki on liikettä, laulua, leikkiä ja kaikkea kivaa!

Luonnonläheinen päiväkoti

Ipanala Möysä on lähellä luontoa sijaitseva yksityinen päiväkoti , joka tarjoaa lämpimän, luotettavan ja kodinhenkisen ympäristön 1-6-vuotiaille lapsille. Päiväkotimme on pieni kahden ryhmän Ipanala, hoitopaikkoja on yhteensä 42. Toimimme pienryhmissä ja jokainen lapsi saa omahoitajan. Tällä varmistamme parhaan mahdollisen hoidon koko lapsen kasvun ajan. Olemme kovin liikkuvaista sakkia ja meillä saa iloiten juosta ja kiipeillä!

Arkemme on liikettä, laulua, leikkiä ja kaikkea kivaa! Jos on tarvetta päästä syliin, meidän Ipanalan aikuisten turvallinen syli on aina avoinna. 

Toiminnalliset tuokiot on suunniteltu jokaisen lapsen yksilöllisen kehityksen ympärille siten, että riemua ja haastetta riittää jatkuvasti kehityksen kasvaessa. Ipanalan päivähoidolle on myönnetty laatusertifikaatti, mikä takaa korkeimman mahdollisen laadun jokaisena hoitopäivänä. Lahden ainoa laatusertifioitu päiväkoti on Ipanala Möysässä.

Ennen päivähoidon aloitusta perheen kanssa sovitaan tutustumiskäynti päiväkotiin. Tutustumiskäynnin tarkoituksena on luoda lapselle turvallinen olo hänen aloittaessaan hoidon Ipanalassa. Mikäli perhe kokee tarpeelliseksi, myös päiväkodista voidaan käydä tutustumiskäynnillä lapsen kotona.

Keskeinen osa lasten hyvinvointia on maistuva ruoka. Ipanalassa panostetaan kodinomaiseen ruokailuun sekä vähäsokeriseen ruokavalioon ja käytetään luomu- ja lähituottajien tuotteita mahdollisuuksien mukaan. 

Haluamme huolehtia arjen helppoudesta myös hoitopäivän jälkeen ja olemme huomioineet myös vanhemmat tarjoamalla lapsille kotiinlähdön välipalat. Tavoitteenamme on, että lapsilla on kotiin lähtiessä pieni puna poskilla leikeistä ja liikunnasta sekä masu täynnä, jolloin kotona on mukavasti aikaa kerrata päivän oppeja ja kuulumisia ennen illan askareita.

 

Hoitomaksu kuukaudessa on 75,15 - 290,00 €.

 

Yksityisen hoidon tuki

Perhe saa joko yksityisen hoidon tukea hoitomaksuihin tai kaupungin palvelusetelin. Yksityisen hoidon tuki koostuu Kelan hoitorahasta, kuntalisästä ja mahdollisesta tulosidonnaisesta hoitolisästä. 

Hakemus löytyy osoitteesta www.kela.fi/lomakkeet

Palveluseteli on tulosidonnainen ja sen arvoon vaikuttavat perheen tulot.  Kokonaishoitomaksuun vaikuttaa Ipanalan omavastuuosuus, joka on päiväkodista riippuen 0-56 €/kk.

Hoitopaikka vahvistetaan hoitosopimuksella. Kelan tuet haetaan yhdellä lomakkeella ennen päivähoidon aloitusta. 

Yhteystiedot

Ipanala Möysä
Aittapellonkatu 5
15170 Lahti

044 777 4712


 Sijainti kartalla