Ipanala Laune

Elokuussa 2018 tohina ja tuhina käynnistyy Ipanalan Launeessa!

Tervetuloa uuteen päiväkotiin!

Elokuussa 2018 tohina ja tuhina käynnistyy Ipanalan Launeessa! Onkohan se TRIOLI vai onkohan se TAU, vai kenties TI-TI mukanaan TI-RI, kuka ensimmäisenä kirmailee ihka oikeassa Hirsi-Ipanalassa? Tule ja varmista ikimuistoinen päivähoitokokemus yhdessä nalleperheen kanssa!

Launeen Ipanalassa on yhteensä viisi lapsiryhmää, hoitopaikkoja on 105 lapselle. Upeat toimintatilat erilaisine väriteemoineen vahvistavat lasten ja aikuisten viihtyvyyttä. Tiloissa on huomioitu sekä liikkumiseen ja kokeilemiseen innostaminen että rauhallisuuteen ja läheisyyteen tähtäävä toiminta. Isoäitinallen tarinoihin ja Riitan satuihin pääsee syventymään ihan omassa tarinatilassa sadutushuoneessa. Jopa Ti-Ri Vauva saattaa unohtaa tuttinsa, kun hän kuuntelee lumoutuneena Isoäitinallen tarinoita.

 

 

Honkarakenteen upea hirsipäiväkoti

Täysin uudessa Honkarakenteen hengittävässä hirsirakennuksessa on luonnostaan hyvä sisäilma, sillä massiivipuu tasaa tehokkaasti ilmankosteuden vaihteluita. Honka Terve Talo™ on Honkarakenteen pientalorakentamista varten suunniteltu konsepti, mutta sen keskeisimpiä periaatteita noudatetaan myös julkisessa rakentamisessa. Konseptia noudattaen pystytään rakentamaan täysin terveellinen asuinympäristö, jossa viihtyvät myös kaikkein vakavimmista hengitystiesairauksista kärsivät ihmiset. Konsepti on kehitetty yhteistyössä Valtion tieteellisen tutkimuslaitoksen (VTT) kanssa, joka on myöntänyt sille sertifikaatin. Myös Allergia-, Iho- ja Astmaliitto oli mukana Honka Terve Talo™ -konseptin suunnittelussa ja myönsi sille Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Lue lisää uudesta Ipanalan hirsipäiväkodista!

 

Yksityisen hoidon tuki

Perhe saa joko yksityisen hoidon tukea hoitomaksuihin tai kaupungin palvelusetelin. Yksityisen hoidon tuki koostuu Kelan hoitorahasta, kuntalisästä ja mahdollisesta tulosidonnaisesta hoitolisästä. 

Hakemus löytyy osoitteesta www.kela.fi/lomakkeet

Palveluseteli on tulosidonnainen ja sen arvoon vaikuttavat perheen tulot.  Kokonaishoitomaksuun vaikuttaa Ipanalan omavastuuosuus, joka on päiväkodista riippuen 0-56 €/kk.

Hoitopaikka vahvistetaan hoitosopimuksella. Kelan tuet haetaan yhdellä lomakkeella ennen päivähoidon aloitusta. 

Palveluseteli

Ipanala päiväkodit tarjoavat palvelusetelillä varhaiskasvatusta kun se on käytettävissä palvelualueella.

Perheen haettua hoitopaikkaa palvelusetelipäiväkodista tulee perheen hakea palveluseteliä kaupungilta.

Yhteystiedot

Ipanala Laune
Jahtikatu 1
15610 Lahti

044 777 4740


 Sijainti kartalla