Ipanala Hervanta

Riemua ja haasteita!

RIEMUA JA HAASTEITA

Ipanala on Hervannassa sijaitseva liikuntapainotteinen päiväkoti, joka tarjoaa lämpimän, luotettavan ja kodinhenkisen ympäristön 1-6-vuotiaille lapsille. Rauhaisa, metsä- ja ranta-alueita sisältävä ympäristö sekä iso oma piha luovat ihanteelliset puitteet monipuolisille liikuntahetkille pienryhmissä. Meillä lähes kaikkien lasten suosikki on monipuolinen liikuntasalimme, joka onkin päivittäisessä käytössä. Liikuntahetket on suunniteltu jokaisen lapsen yksilöllisen kehityksen ympärille siten, että riemua ja haastetta riittää jatkuvasti taitojen lisääntyessä. Ipanalan päivähoidolle on myönnetty laatusertifikaatti, joka takaa korkeimman mahdollisen laadun jokaisena hoitopäivänä.

Ennen päivähoidon aloitusta perheen kanssa sovitaan tutustumiskäynti päiväkotiin. Tutustumiskäynnin tarkoituksena on luoda lapselle turvallinen olo hänen aloittaessaan hoidon Ipanalassa. Mikäli perhe kokee tarpeelliseksi, myös päiväkodista voidaan käydä tutustumiskäynnillä lapsen kotona.

Hervannassa on 105 hoitopaikkaa ja käytössämme on omahoitajuus, jolla varmistetaan paras mahdollinen hoito koko lapsen kasvun ajan. Ipanalassa syliin pääsee aina, kun sitä tarvitaan.

Keskeinen osa lasten hyvinvointia on maistuva ruoka. Ipanalassa panostetaan kodinomaiseen ruokailuun sekä vähäsokeriseen ruokavalioon ja käytetään luomu- ja lähituottajien tuotteita mahdollisuuksien mukaan. 

Haluamme huolehtia arjen helppoudesta myös hoitopäivän jälkeen ja olemme huomioineet myös vanhemmat tarjoamalla lapsille kotiinlähdön välipalat. Tavoitteenamme on, että lapsilla on kotiin lähtiessä pieni puna poskilla leikeistä ja liikunnasta sekä masu täynnä, jolloin kotona on mukavasti aikaa kerrata päivän oppeja ja kuulumisia ennen illan askareita.

 

Yhteystiedot

Ipanala Hervanta
Orivedenkatu 5
33720 Tampere

044 777 4701


 Sijainti kartalla
 Lähellä olevat bussipysäkit